Buøy - Ålgård 4-5 (2-2 eeo, 2-2, 2-0)

Hompen, 100 tilskuere

Laget: Cassim, Pedersen (A. Ravndal fra 75. min), Sele (kap), Gysland (Vassbø Reiersen fra 52. min), B. Ravndal (Risa fra 78. min), Bugurcu, Alsvik Bachmann (Hjertvik-Bjelland fra 52. min), Lima (S. Ravndal fra 56. min), Bjarnason (Lima fra 117. min), Risa (Karlsen fra 68. min), Birkedal (Alsvik Bachmann fra 93. min)

Kortstokken: Risa og Cassim (gult)

Buøy tok ledelsen på straffesparket før kampstart, selv om Jeppe var i ballen før den føk inn i nettmaskene, og fikk kampen inn i sitt spor fra start. Hjemmelaget var klart best i dueller, mens vi ikke klarte å få opp tempoet på ballen samtidig som vi var upresise i pasningene.

Dette forsterket seg da Buøy øket ledelsen på en heading ti minutter ut i kampen ved Daniel Berntsen, og vertene kune faktisk ha øket ytterligere, men Jeppe var i praktslag og reddet et skudd helt ute ved stolperota før han avverget scoring da Buøy var helt alene på fem meter.

Andre omgang hadde knapt begynt før et innlegg fra venstre ble styrt i mål av Bohemen, og vi fikk etter hvert kampen mer inn i vårt spor, men ble jagende utligning helt til minuttet før full tid da Arne satte en straffe i mål. Før dette hadde vi hatt et par store sjanser ved Kisko. 

I ekstraomgangene var vi nærmest scoring, men Mirkans dribleraid endte med et skudd i en Buøy-spiller som kastet seg inn foran mål, og et innlegg fra Arne fra høyre som gikk forbi to Ålgård-spillere som bommet på ballen foran blankt mål, mens Kisko satte ballen til side på bakre stolpe.

Straffesparkkonkurransen åpnet med ny redning av Jeppe, men det ble ny spenning da Buøy utlignet etter at vi satte en straffe til side for mål. Ålgårds beste avgjorde derimot da han reddet Buøys femte straffespark, og vi trengte ikke ta det siste.

Ålgård er dermed klar for kvartfinalen i Rogalandscupen, men før den tid er det igjen klart for seriespill. Vår neste kamp er derimot ikke før 2. juni da Åkra kommer på besøk til Myrhålå.