Ålgård - SIF 3-1 (2-0)

Ålgård stadion, 188 tilskuere

Laget: Cassim, Viland, Sele, Aarthun, Habibullah (k) (Eidsaa fra 75. min), S. Ravndal (Hjertvik-Bjelland fra 70. min), Karlsen, B. Ravndal, Bjarnason, Årsvoll og Lima (Medalen fra 83. min)

Kortstokken: Habibullah (gult)

Ålgård startet kampen best og fikk en corner før det første minuttet var over. Vi fortsatte å legge press på SIF i starten, men gjestene kom etter hvert mer med og tok over. Vi var heldige som ikke fikk et mål i mot da de løp gjennom etter ubesluttsomt forsvarsspill, men det harde skuddet strøk heldigvis rett side (for oss) av stolpen.

SIF fortsatte å se skumle ut, og de følte nok halvveis ut i omgangen at de hadde ganske god kontroll, men etter en halvtime fikk vi frispark helt nede på dødlinja. Det ble slått hardt, lavt og presist inn foran mål der Benjamin styrte den inn bak SIFs sjanseløse keeper. Dette ga laget litt lavere skuldre og få minutter senere økte Kisko da han fikk ballen utenfor sekstenmeteren og sendte den i en fin bue mot krysset. Keeper var på ballen, men kunne ikke hindre den i å gå i mål.

SIF fikk frispark rett etter pause, og Jeppe måtte ut i full strekk og slå ballen over. De fortsatte presset, og åtte minutter ut i omgangen fikk de slått ballen inn i feltet i lengderetningen, Jeppe var på vei ut og ble meid ned av en SIF-spiller. Ballen endte i mål, men dommer blåste først frispark, noe SIF tolket som straffe. Det tok nesten et minutt før dommer omgjorde beslutningen sin og ga SIF målet.

Gjestene jaget utligning, fikk et par store sjanser, men vi var heller ikke ufarlige. Simon Ravndal skjøt over i fin posisjon, Sindre ladet kanonen og sendte ballen like til side for mål, før Kisko ble spilt fri på en kontring på overtid og punkterte kampen. Totalt sett en fortjent seier, men tidvis slapp vi de litt for lett til muligheter.