Sunde - Ålgård 3-1 (0-0)

Kvernabeu stadion, 40 tilskuere

Laget: Valland (Cassim fra 46. min), Sele, Ravndal, Viland (Aarthun fra 46. min), Tønnesen (k), Aabrekk (Eidsaa fra 85. min), Årsvoll (Hjertvik-Bjelland fra 85. min), Habibullah (Abrahamsen Karlsen fra 65. min), Bjarnason (Kalsås fra 85. min), Lima (Bachmann Alsvik fra 68. min) og Kommedal

Kortstokken: Cassim (rødt)

Ålgård hadde mye av banespillet før pause, men hadde problemer med å bryte gjennom Sundes kompakte forsvar for å skape de store sjansene. Sunde på sin side hadde to gode sjanser som Valland reddet på mesterlig vis. Han fikk en trøkk like før pause og måtte gi seg i pausen. 

Dette så ikke ut til å stor betydning i starten av andre omgang da Ålgård skapte et stadig større trykk mot vertene. Et hardt innlegg fra Henrik traff Zabi og spratt over mål. Etter å ha fått fire cornere det første kvarteret etter pause satt ballen endelig i mål da Benjamin fant nettmaskene på den fjerde av disse cornerene.

På det tidspunktet så det ut som Ålgård skulle klare å vinne også i dag, men en i overkant hard takling å en Sunde-spiller på vei ut av feltet førte til straffe bare syv minutter etter at vi tok ledelsen. Jeppe valgte rett side, men straffen var hard og godt plassert. 

Med et kvarter igjen av kampen fikk Sunde på ny straffe da det var Jeppes tur til å lage straffe. Han fikk først gult kort, men etter å ha protestert heftig, oppgraderte dommeren kortet til rødt. Benjamin gikk i mål og var sjanseløs på straffen.

Ålgård valgte etter dette å kjøre Benjamin i mål som en defensiv midtstopper, noe som ga laget mulighet til å skape trykk på Sunde. På overtid satset en alt, Benjamin var oppe på corner, og med kampens siste spark på ballen løp Sunde gjennom og satte ballen i det tomme målet.

Dermed endte vår seiersrekke på fem strake kamper denne gang. Vi avga også poeng for første gang på Kvernabeu. Vi hadde riktignok kun spilt en kamp tidligere på Kvernabeu, 1-0 i 1985. Neste kamp er allerede på mandag kl. 19.00 når Kristian Høvrings Hundvåg står på motsatt banehalvdel.