Tapsrekka fortsatte

Ålgård avsluttet sesongen med 0-1 mot Nærbø i en svak kamp, og gjestene unngikk dermed nedrykk fra 4. divisjon.

Nærbø var i akutt poengnød før kampen på Ålgård stadion, men fikk det noe vanskeligere enn de håpet på etter at Ålgård stilte et meget ungt mannskap borte mot Sola 2 mandag. Både Eden, Steffen, Vetle og Zabi var inne i startelleveren igjen, men selv med en solid backrekke førte rot i forsvar til et par skumle situasjoner for Nærbø før pause. Nærmest var de da de kom alene med Jeppe, men en god benparade hindret skåring. Ålgård hadde et par gode skudd ved Samir.

Ålgård - Nærbø

Ålgård stadion, 152 tilskuere

Jeppe Cassim

Markus Sælevik, Eden Zormah, Steffen Aavitsland, Alex Tesfai

Samir Habibi, Sindre A. Karlsen

Zabi Habibullah (k), Henrik Kommedal, Vetle Birkedal

Arne-Amar Kotlica

Innbyttere: Shabir Oriakhil (64. min for Habibullah), Klaus Merkesdal (74. min for Aavitsland), Oliver Sælevik (79. min for Kommedal)

Et kvarter ut i andre omgang fikk gjestene et par cornere, på den andre får Jeppe slått unna, men Nærbø henter ballen på midten og spiller seg frem og skyter ballen i mål til side for Jeppe.

Ålgård hadde et par brukbare muligheter til å utligne mot slutten, nærmest var nok Nærbø selv da de headet like utenfor eget mål, men det ble ikke flere skåringer, og dermed vant Nærbø og reddet plassen i 4. divisjon.

Dermed avslutter vi sesongen med ett (!) poeng på de siste syv kampene, men lyspunktet er at 6. plassen skal holde til kvalifisering til NM til våren.