Nytt tap for Ålgård

Arne-Amar Kotlica sendte oss i ledelsen tidlig i første omgang, men derfra og ut, handlet det om å begrense tapet for et ungt Ålgård-lag mot langt mer rutinerte Sola 2.

Ålgård hadde før mandagens kamp sikret seg 6. plass på tabellen, og kan ikke ta igjen Kopervik på 5. plass. Skader gjorde at Ålgård stilte med et svært ungt lag mot ekstremt rutinerte spillere som Morten Eriksen, Aleksander Idland (eks-Ålgård) og (etter pause) Tom Erik Maldal, alle meget kjente navn fra lokalfotballen.

Sola 2 - Ålgård

Sola kunstgress, 25 tilskuere

Jeppe Cassim

Even Myrheim, Markus Sælevik, Mathias Szanto, Alex Tesfai

Ørjan Johnsen, Sindre A. Karlsen (k)

Shabir Oriakhil, Henrik Kommedal, Samir Habibi

Arne-Amar Kotlica

Innbyttere: Henrik Rødberg (67. min for Szanto), Art Shabanaj (71. min for Oriakhil), David Espeland Grønvold (89. min for Johnsen), Marius Halvorsen (90. min for Myrheim)

Sola 2 gikk da også offensivt til verks og burde ha ledet allerede etter et par minutter, særlig hadde de en sjanse hvor deres spiss ble altfor nonsjalant og skusslet bort et opplagt mål. Istedet var det vi som kunne juble omtrent første gang vi kom over midten da Henrik fant Amar inne foran mål, og han satte ballen sikkert i mål til ledelse.

Den holdt i fire minutter, men til gjengjeld klarte vi å holde uavgjort et godt stykke ut i omgangen. Vi fikk et par brukbare muligheter og var nær scoring etter halvtimen da et frispark ble slått i tverrliggeren. Sola skåret to raske mål rett før pause, og kampen var i realiteten avgjort da de gikk opp til 4-1 rett etter avspark etter pause.

Vi stod likevel godt i mot, innsatsen var det ingenting å si på, og selv om Sola øket ytterligere to ganger, kom vi relativt godt fra dette.