Tap for Frøyland

Ålgård gjorde en god kamp mot Frøyland, men fem minutter i begynnelsen av andre omgang avgjorde kampen.

Før kveldens kamp hadde vi spilt fem seriekamper hjemme mot Frøyland. Kun en av disse har endt med Ålgård-seier, en 3-0-seier helt tilbake i 1984.

Kampen var jevnspilt før pause, men Ålgård hadde et lite overtak uten å spille seg til store sjanser. Frøyland var først farlige på overtid da de kom alene med Marius, men skuddet gikk i skulderen på Marius og ut til corner.

Ålgård - Frøyland

Ålgård stadion, 200 tilskuere

Vetle Birkedal, Eden Zormah, Steffen Aavitsland, Alex Tesfai

Samir Habibi, Sindre A. Karlsen

Zabi Habibullah , Henrik Kommedal, Shabir Oriakhil

Arne-Amar Kotlica

Innbyttere: Mathias Szanto (51. min for Aavitsland)

Andre omgang begynte på verst tenkelig vis. Først ender en misforståelse i forsvar at Marius som har kommet helt ut mot sekstenmeteren ikke kan plukke opp ballen. Frøyland er tett på, får tak i pasningen fremover og sender ballen over Marius og i mål. Så pådrar Steffen seg en strekk og må ut. Da var det fremdeles bare spilt fem minutter.

Ålgård var rystet, og Frøyland hadde ballen mest, men vi spilte oss etter hvert inn i kampen igjen og fikk flere gode muligheter til utligning, nærmest ved Eden da et frispark ble slått inn i feltet, men headingen traff tverrliggeren, gikk i bakken og ut.

Ålgård spilte jevn mot laget på andre plass, og spilte egentlig en god kamp, men de fem første minuttene av andre omgang gjorde at vi gikk glipp av poeng.