Fjerde strake hjemmeseier

Nøyaktig ett år siden Ålgård slo Vaulen i Stavanger, tok vi igjen tre poeng. Avgjørelsen falt på en perfekt gjennomført kontring som Henrik Kommedal til slutt satte i mål.

Fem av de siste åtte kampene mot Vaulen har endt med uavgjort, sist 9. mai i Stavanger, og det ble også denne gang en jevn batalje, men marginene gikk vår vei.

      Ålgård - Vaulen    

1-0

(1-0)

Ålgård stadion, 159 tilskuere

Marius Halvorsen (k) 

Mathias Szanto , Markus Sælevik, Eden Zormah, Alex Tesfai

Klaus Merkesdal, Samir Habibi  

Zabi Habibullah, Henrik Kommedal , Oliver Sælevik

Vetle Birkedal 

Innbyttere: Shabir Oriakhil (46. min M. Sælevik)

Vaulen startet kampen best og presset oss bakover første halvdel, men som mot Vard stod vi godt i mot og tok ledelsen etter at Vaulen fikk en corner. Vi kontret ved Zabi, han fant Vetle på høyrekanten som med et nydelig medtak satte fart inn i feltet og slo ballen knallhardt inn foran mål langs bakken hvor Henrik Kommedal dukket opp på rett plass og hamret ballen inn bak gjestenes keeper.

Bortelaget ga på ingen måter opp og trykket i perioder, nærmest var de da de skjøt ballen hardt i stolpen, men vi fikk febrilsk ryddet ballen unna. Utenom målet var vi nok nærmest da Eden skjøt et frispark via en Vaulen-spiller, men ballen strøk utenfor stolperota.

20 minutter ut i andre omgang fikk Vaulen direkte rødt kort etter at en Vaulen-spiller skjøt ballen på  en assistent-dommer i protest. Vi hadde et par brukbare muligheter, Henrik skjøt like over, mens Shabir som kom inn i pausen for Markus, fikk skutt like til side for mål. Til tross for at gjestene var en mann mindre skapte de mer og mer mot slutten, men Ålgård holdt unna og vant sin fjerde strake hjemmeseier, noe vi også klarte i fjor høst.

Ålgård har vist i de tre siste kampene at vi har blitt ganske gode til å stå i mot press, og det kan bli nyttig neste lørdag når Åkra er motstander på Karmøy. Åkra har vunnet alle kampene så langt, men vi har klatret opp på tredjeplass, og med viljen Ålgård har vist i de siste kampene, er det muligheter for å ødelegge Åkras seiersrekke. 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift