Best uten ball

Mathias Szanto fikk sin første scoring for Ålgård, før både Henrik Kommedal og Eden Zormah satte hver sin straffe sikkert i mål. Dermed vant Ålgård 3-2 i Haugesund søndag ettermiddag.

Vard startet kampen best, og hadde ballen mest i store deler av hele kampen. I begynnelsen fikk vi knapt låne den, men vertene viste seg etterhvert forutsigbare, ballen ble gang etter gang spilt ut på kantene og slått i innlegg som enten kom for sent, eller gikk i en høy bue slik at vi fikk ryddet unna. Kun ved en anledning ble ballen slått hardt inn foran mål, og da gikk den heldigvis forbi alt og alle.

Vard Haugesund 2 - Ålgård

Gymnasbane 5, 70 tilskuere

Mathias Szanto , Markus Sælevik, Steffen Aavitsland, Alex Tesfai

Klaus Merkesdal, Sindre A. Karlsen, Eden Zormah

Vetle Birkedal, Henrik Kommedal , Samir Habibi

Innbyttere: Zabi Habibullah (46. min for Aavitsland), Oliver Sælevik (54. min for Karlsen)

Istedet var det vi som tok ledelsen på en corner som Szanto fikk skutt i mål allerede etter fire minutter. Etter 17 minutter ble Henrik lagt i bakken, han tok selv straffen og satte den til venstre. Keeper var etter ballen, men den var for godt plassert helt ute ved stolperota.

Dermed ledet vi 2-0, og et sjokkert Vard-lag begynte å slå langt. Det lyktes de, og i løpet av noen minutter fikk de kranglet inn to scoringer, før de igjen begynte med ball-trillingen.

Vi måtte gjøre et par bytter i og rett etter pausen. Vetle sendte ballen forbi keeper og i mål fem minutter ut i andre omgang, men ble avblåst for offside. Fem minutter før slutt fikk vi et par cornere, og på den andre ble Henrik sparket ned da han fosset inn i feltet, dermed var det klart for nok en straffe. Denne gang var det Eden som tok steget frem, og da han var like sikker som Henrik, endte kampen 3-2 og alle poengene ble med hjem til Ålgård.

Ålgård vant kampen på knallhard jobbing og mye løping. Da hjalp det ikke vertene at de hadde ballen klart mest.

Kommentaren: -Var det hands? (Halve Ålgård-laget da Szanto hamret ballen i mål, hans mål ble annullert sist helg etter hands)

NB! Jeg klarte ikke å legge ut bilder i galleri her, resten kan du se ved å trykke her.