Seier mot Sola 2

To mål av Arne-Amar Kotlica, ett av Henrik Kommedal og ett selvmål gjorde at Ålgård slo Sola 2 4-2 i Myrhålå torsdag kveld.

Ålgård var best fra start, og det tok bare ti minutter før ballen lå i gjestenes nett. Vetle slo et hardt innlegg langs bakken fra høyrekanten, og en Sola-spiller satte ballen hardt og kontant i eget nett. Åtte minutter var det Amirs tur til å legge inn fra høyre, og på bakre stolpe stupte Amar ballen i mål.

​     Ålgård - Sola 2   

4-2

(2-0)

Ålgård stadion, 177 tilskuere

Marius Halvorsen (k)

Markus Sælevik, Eden Zormah, Benjamin Ravndal, Halldor Thorsteinsson

Sindre A. Karlsen, Klaus Merkesdal

Amir Habibi, Henrik Kommedal , Vetle Birkedal

Arne-Amar Kotlica

Innbyttere: Markus Vik (46. min for Zormah), Zabi Habibullah (74. min for Habibi)

2-0 stod seg også til pause, selv om vi hadde et par sjanser til å øke, mens Sola overtok mer og mer utover i omgangen og hadde flere sjanser til å redusere. Sola var heldige som gikk fulltallige til pause etter at Vetle ble regelrett revet ned på vei gjennom alene med keeper. Dommer valgte derimot å nøye seg med gult.

Sola fortsatte å ha et grep om kampen etter pause, selv om vi hadde en stor sjanse bare minutter ut i omgangen. Et kvarter ut i omgangen var vi like langt etter at Sola-trykket ga resultat. Heldigvis varer en kamp i 90 minutter, og bare tre minutter etter utligningen var vi igjen i ledelsen. Sola spilte en svak tverrsoverpasning som Sindre plukket opp og sendte fremover. Amar hoppet over ballen og Henrik fikk sendt ballen til side for keeper og i mål.

Gjestene ga ikke opp, men humøret var ikke på topp. Først ble Amar holdt på vei gjennom, igjen av siste mann, før en Sola-spiller kastet seg etter Henrik og forsøkte å klippe ham ned bakfra. Begge deler mente dommer bare var gult kort. På toppen av det hele ble lagleder for Sola sendt på tribunen av dommeren.

Sola var svært nær ny utligning da de først skjøt i stolpen, så i tverrliggeren, men åtte minutter før full tid ble Ålgårds beste for dagen, Arne-Amar Kotlica, spilt gjennom, dro vekk keeper og satte ballen i det tomme målet.

Kanskje litt heldig, men Ålgård tar med seg tre poeng som kan nytes i sommerferien. Neste kamp er først 9. august, borte mot Nærbø i Loen.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift