Ålgård - Klepp 2-0

Henrik Kommedal ga Ålgård ledelsen før pause. Marius Halvorsen reddet straffe. Amir Habibi scoret på straffe. Samir Habibi ble utvist. Kampen hadde det meste, med unntak av stoppere på Ålgårds lag.

Hele tre stoppere, Eden Zormah, Benjamin Ravndal og Markus Sælevik, var uaktuelle for dagens kamp, dermed måtte Kotlica (spiss) steppe inn i forsvaret, flankert av Zabi og Broddi (kantspillere). Oppgaven løste de tilnærmet perfekt.  

Ålgård startet kampen med et par brukbare muligheter, blant annet da Amir løp gjennom hele Klepp-forsvaret, men så fulgte en lang periode med stillingskrig. Den ble først brutt da Broddi kriget til seg ballen mot Kyvik, og med kraftspissen i ryggen tråklet han seg forbi flere Klepp-spillere før han sendte ballen i stolpen.

     Ålgård - Klepp    

2-0

(1-0)

Ålgård stadion, 132 tilskuere

Marius Halvorsen (k)

Zabi Habibullah, Arne-Amar Kotlica, Halldor Thorsteinsson

Vetle Birkedal, Sindre A. Karlsen, Amir Habibi , Klaus Merkesdal, S. Habibi

 Henrik Kommedal , Markus Vik

Innbyttere: Alex Tesfai (46. min for Merkesdal), Klaus Merkesdal (73. min for Tesfai), Oliver E. Sælevik (86. min for Kommedal), Thomas Ree Jensen (90. min for Vik)

Få minutter senere, rett før pause, fant Ålgård endelig veien gjennom Klepps forsvar, og Henrik gjorde ingen feil alene med keeper og sendte oss i ledelsen til pause.

Vi la om formasjonen i pausen, tre stoppere ble til den mer klassiske backlinja på fire spillere, og Klepp kom mer med i kampen. Gjestene skapte flere store muligheter før de etter et kvarter fikk straffe. Kyvik ekspederte den knallhardt retning mål, men Marius leverte en kjemperedning og sendte ballen til værs.

Trykket fra gjestene lettet etter hvert, nok til at vi fikk straffe bare fire minutter etter Klepps straffe. Amir valgte i motsetning til Kyvik presisjon fremfor kraft, og sendte ballen til motsatt side for keeper som kastet seg tidlig.

Lufta gikk ut av gjestene en periode, men Klepp jaget redusering og skapte etter hvert et trykk som kunne endt i scoring. Faktum er likevel at det ble oss som var nærmest scoring da vi kontret på en corner tre minutter på overtid. Amir la ballen inn til Thomas Ree Jensen som skjøt i stolpen. Fotballhelga endte dermed med 2-0-seier til Ålgård.

Samir fikk sitt andre gule kort etter at vi rotet det til på et frispark som endte med at Samir sparket bort ballen. Før dette lyste det oransje både av Markus og Alex, sistnevnte så kraftig at han umiddelbart ble byttet ut.

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift