Ålgård klar for 1. runde i cupen

Ålgård fikk en mann utvist halvveis ut i første omgang, men svarte med å ta ledelsen ved Henrik Kommedal, en ledelse som ble heroisk forsvart helt inn!

Hele fire kort, ett av de rødt, preget en første omgang hvor Flekkefjord kom utrolig nær ledelse etter 16 minutter da ballen trillet mot streken bak Marius, men Eden fikk kastet seg frem og pirket ballen ut igjen. Vi var heller ikke ufarlige, og et langt utspark fra Henrik ble feilberegnet av FFKs stopper, og Henrik kom alene med keeper, forsøkte å runde keeper og gikk seg fast.

Ålgård - Flekkefjord

Ålgård stadion, 166 tilskuere

Zabi Habibullah, Benjamin Ravndal , Eden Zormah , Halldor Thorsteinsson

Klaus Merkesdal, Sindre Karlsen

Vetle Birkedal, Henrik Kommedal , Vetle Birkedal,

Arne-Amar Kotlica

Innbyttere: Martin Eidsaa (46. min for Zormah), Kristian Magnusson (76. min for Habibi)

Langt bedre traff han etter 38 minutter da han fikk ballen på 25 meters hold. Han sendte avgårde et skudd som gikk i en perfekt bue over keeper og snek seg inn ved stolpen og i mål. Flekkefjord jaget etter dette utlignet, men det ble med Ålgårds ene scoring før pause.

Andre omgang ble nervepirrende, Flekkefjord hadde ballen mye, men etter halvspilt omgang får vi en vanvittig sjanse når vi kommer tre mann alene mot Flekkefjords ene stopper, men vi klarer ikke å utnytte overtallet i tellende scoring.

Ålgård kjempet som løver mot slutten, og med ti spillere i nesten 70 minutter vant Ålgård fullt fortjent og er klar for 1. runde i NM!