Tap på Viking stadion

Sindre Abrahamsen Karlsen headet oss i ledelsen allerede etter seks minutter, men Viking 2 ble for sterke på Viking stadion og vant til slutt 3-1.

Viking hadde ballen mye innledningsvis, men uten å skape all verdens. I stedet var Ålgård langt farligere på kontringer, og etter seks minutter får vi en corner etter en av disse kontringene. Corneren ble slått på bakre stolpe, og Sindre headet kontrollert ballen i mål til 1-0 og ledelse. 

     Viking 2 - Ålgård     

3-1

(2-1)

Viking stadion, 40 tilskuere

Marius Halvorsen (k)

Zabi Habibullah, Martin Eidsaa, Martin Juul, Halldor Thorsteinsson 

Klaus Merkesdal, Sindre A. Karlsen 

Kristian Magnusson, Amir Habibi, Markus Vik 

 Arne-Amar Kotlica

Innbyttere: Samir Habibi (40. min for Juul), Torben Nysted (46. min for Karlsen), Alex Tesfai (84. min for A. Habibi), Oliver Sælevik (84. min for Vik)

Hjemmelaget festet grepet på kampen utover i omgangen, og midtveis utlignet Viking, igjen på en corner. Denne ble slått på første stolpe, lagt ut langs bakken der Viking kunne hamre ballen i mål fra sju meter. 

Presset fortsatte, og i omgangens siste minutt fyrte de av et skudd som Marius fikk slått like over tverrliggeren. Igjen klarer de å pirke inn corneren, og dermed ledet hjemmelaget til pause. 

Ålgård var mer med etter hvilen, men Viking kommer sterkere og sterkere utover i omgangen. Etter ett kvarter setter de press og får til slutt hamret ballen i mål fra høyrekanten. 

Allerede torsdag er det klart for ny treningskamp når gamle kjente kommer på besøk i Myrhålå: Ålgård - Frøyland torsdag kl. 19.00. 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift