Riska - Ålgård 2-2 (0-2)

Ålgård dominerte i første omgang mot Riska, og flotte kombinasjoner sørget for 2-0-ledelse, men Riska slo tilbake i andre omgang, slik at det ble en ny uavgjort i treningskamp.

Det tok bare fire minutter i kampen før Henrik fant Vetle med en pen stikker, Vetle slo inn langs bakken, og Kotlica fikk pirket ballen i mål på bakre stolpe. Riska hadde sine muligheter, men da de fikk ballen alene med Marius ble ballen slått til side for mål, mens de på en corner headet over mål. 

     Riska - Ålgård     

2-2

(0-2)

Randaberg Arena, 55 tilskuere

Marius Halvorsen (k)

Zabi Habibullah, Eden Zourma, Martin Juul, Oliver Sælevik

Amir Habibi, Sindre A. Karlsen 

Vetle Birkedal, Henrik Kommedal , Kristian Magnusson

 Arne-Amar Kotlica 

Innbyttere: Benjamin Ravndal (46. min for Zourma), Halldor Broddi Thorsteinsson (46. min for Sælevik), Samir Habibi (46. min for Kommedal), Klaus Merkesdal (59. min for Magnusson), Einar Øvstebø (66. min for Juul)

2-0 var meget bra spill av Ålgård, ballen gikk fort med korte pasninger, og svimle Riska-forsvarere kunne bare konstatere at Henrik til slutt hamret ballen i mål. Vi får løsnet et par skudd til før pause, nærmest var Vetle som skjøt i stolpen.

Etter pause klarer vi ikke å dominere på samme måte, og to ganger reddet Kotlica ballen på streken. Vi har riktignok flere gode muligheter, men velger ikke de enkle løsningene vi gjorde før pause. I stedet er det Riska som får uttelling, først mot spillets gang i en god Ålgård-periode et kvarter før slutt, før de får straffe minuttet før full tid.

Neste treningskamp er mot Eiger på Ålgård stadion fredag 22. februar kl. 19.00.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift