Ingen mål i årets første treningskamp

Ålgård yppet seg mot Brodd, og var helt på høyde med 3. divisjonslaget i Stavanger, men uten at noen av lagene fant veien til nettmaskene.

For oss som sitter på tribunen år etter år og følger Ålgård, har det blitt tradisjon at nytt år betyr mange nye ansikter å bli kjent med når laget starter med treningskamper i månedskiftet januar/februar. Mot Brodd stilte Ålgård kun med tre spillere som ikke avsluttet fjorårssesongen, og to av disse har vendt tilbake fra Sandnes Ulf.

Brodd - Ålgård

Midjord stadion, 40 tilskuere

Benjamin Ravndal, Einar Øvstebø, Martin Juul, Oliver Sælevik

Eden Zormah, Sindre A. Karlsen

Zabi Habibullah, Kristian Magnusson, Markus Vik

Arne-Amar Kotlica

Innbyttere: Samir Habibi (46. min for Habibullah), Vetle Birkedal (46. min for Vik), Henrik Kommedal (46. min for Kotlica), Torben Nysted (46. min for Juul), Markus Sælevik (46. min for Ravndal)

Ålgård byttet seks spillere i pausen, uten at laget ble nevneverdig svakere av den grunn. Ut fra dagens treningskamp tyder mye på at laget er bedre besatt enn på lenge, og det kommer til å bli kamp om plassene utover sesongen.

Første omgang var jevnspilt, selv om Brodd muliges stod for de største sjansene. Etter pause trykket Brodd mer på, vi gjorde en del rare valg i forsvar som gjorde at de fikk store sjanser. De skjøt over fra kloss hold to ganger, og Marius reddet flere skudd. Vi hadde også store sjanser til å avgjøre kampen, Henrik skjøt like over, og Vetle og Samir skapte store problemer for hjemmelaget på en overgang.

Totalt sett en meget god og lovende start på 2019 for Ålgård mot god motstand fra divisjonen over oss. Fredag 8. februar venter ny motstand fra 3. divisjon når vi møter Staal i Randaberg Arena kl. 18.30.