Årets kuleste julegave ?

Idrettsgalla 2019 arrangeres i DNB Arena 5. januar 2019. Det er ikke hver dag man har mulighet til å oppleve et arrangement som dette i Stavangerregionen, så her er det bare å trå til!

Dette er den perfekte julegave til den som har alt, eller et idrettslag som fortjener en opplevelse for livet.

Du kan KLIKKE HER for å kjøpe billetter!

Husk å også gi noen andre muligheten, og del begivenheten på din egen eller klubbens Facebook-side! KLIKK HER, velg "Del" og deretter "Del på en side" for å dele på klubbens Facebook-side, eller kopier adressen og legg ut.

Rogaland Idrettskrets