Seier mot Moi

Ålgård scoret tre ganger etter pause, og vant 3-1 etter scoringer av Arne-Amar Kotlica, Henrik Kommedal og Vetle Birkedal.

Det var en tam første omgang, Ålgård hadde den sterke vinden i ryggen, men strevde med å spille seg frem til de store sjansene. Etter 20 minutter kom omgangens største sjanse da Zabi slo ball inn foran mål fra høyrekanten, Kotlica hadde funnet en perfekt posisjon ved bakre stolpe, men styrte ballen like utenfor.

Ålgård - Moi

Ålgård stadion, 86 tilskuere

Alexander Viland, Einar Øvstebø, Benjamin Ravndal, Halldor Thorsteinsson

Klaus Merkesdal, Eden Zormah

Zabi Habibullah, Amir Habibi, Vetle Birkedal

Arne-Amar Kotlica

Innbyttere: Sindre Abrahamsen Karlsen (63. min for Merkesdal), Henrik Kommedal (68. min for Habibullah)

Ålgård gikk rett i angrep etter pause, men fikk i stedet en kalddusj da Moi skjøt fra sekstenmeteren, Marius fikk parert skuddet, men returen traff en Ålgård-spiller og rikosjerte i eget nett.

Det tok nøyaktig to minutter før det var balanse i regnskapet, Kotlica fikk servert ballen, fikk dratt seg forbi keeper og hamret ballen i mål fra nesten død vinkel.

Ålgård styrte mer og mer og hadde store sjanser ved Amir og Eden, men nakken til Moi brakk først da Sindre og Henrik kom inn. Kvarteret før slutt driblet Henrik av 3-4 Moi-spillere før han skjøt ballen mellom bena på keeper og i mål.

Tre minutter senere gikk Kotlica ned til dødlinja og la igjen til Vetle som pirket ballen inn bak keeper og i mål.

Dermed ble poengene igjen på Ålgård, og vi har nå tatt 15 poeng på de siste 6 kampene. Neste fredag reiser A-laget til Eiger. Kampen går kl. 19.00 i Hålå for de som har lyst til å ta turen.