Sola 2 - Ålgård 2-1

Ålgård tapte 2-1 på Sola mandag kveld. Ålgård mål kom ved Halldor Broddi Thorsteinsson.

Sola tok ledelsen i en sjansefattig første omgang. Vi var farlig frempå på en corner etter ti minutter, mens Sindre hadde et godt forsøk på frispark, men det var hjemmelaget som tok ledelsen på en retur etter 37 minutter. Etter dette la vi mer press på dem, både Broddi og Henrik fikk avsluttet fra skrått hold, men keeper fikk slått begge forsøkene unna, og Sola gikk til pause med ledelse.

Sola 2 - Ålgård

Sola stadion, 30 tilskuere

Einar Øvstebø, Martin Eidsaa, Alexander Viland , Halldor Thorsteinsson

Sindre A. Karlsen , Benjamin Ravndal

Samir Habibi , Amir Habibi, Vetle Birkedal

Henrik Kommedal

Innbyttere:  Marius Borsheim Fardan (63. min for S. Habibi), Klaus Merkesdal (63. min for Birkedal), Oliver Egelandsdal Sælevik (74. min for Fardan), Markus Egelandsdal Sælevik (85. min for Thorsteinsson), Christer Bauge Sivertsen (85. min for Viland)

Ålgård trykket bedre etter pause, og Broddis iherdige offensive forsøk ga til slutt uttelling etter halvspilt omgang da han ble spilt gjennom. Han skjøt knallhardt i keeper, ballen gikk tilbake og traff ham på nytt, før den gikk under keeper og i mål.

I løpet av de neste fire minuttene delte så dommeren ut to røde kort, først fikk Sindre sitt andre gule, før Sola led samme skjebne. Åtte minutter før slutt taper vi en duell på bakre stolpe, og Sola kan hamre inn det avgjørende 2-1-målet. Sola er nær å øke fire minutter senere, men Markus løp opp Sola-spilleren og taklet ballen unna.

I sluttminuttene har vi et par store sjanser til å utligne, men Solas keeper leverer et par meget gode redninger, og kampen endte dermed med tap.