Ålgård - Vaulen 1-4

Ålgård tapte 1-4 for Vaulen fredag kveld, først og fremst fordi vi ble overkjørt den første halvtimen og kom tidlig under 0-3.

Ålgård fikk en forferdelig start på fredagens kamp mot Vaulen, og det stod 0-3 før vi passerte 20 minutter. Vaulen tok ledelsen da de løp gjennom og scoret allerede etter ti minutter. Like etterpå får Ålgård frispark på 25 meter, ballen slås opp i feltet og over Henneberg Bech, før den falt ned mellom beina på Vaulens keeper og i mål, men målet ble annulert for offside, før Vaulen øket på to skudd inne i Ålgårds sekstenmeter.

 ​   Ålgård - Vaulen    

1-4

(0-3)

Ålgård stadion, 155 tilskuere

Marius Halvorsen (k)

Vikar Valsson, Einar Øvstebø , Markus Sælevik 

Mathias Szanto, Klaus Merkesdal, Amir Habibi, Zabi Habibullah, Halldor B. Thorsteinsson

Vetle André Birkedal , Oliver Henneberg Bech

Innbyttere: Torben Nysted (29. min for Szanto), Samir Habibi (65. min for A. Habibi), Mitar Tomasevic (65. min for Henneberg Bech), Jan Erik Jakobsen (65. min for Habibullah), Gisle Skjæveland (70. min for Birkedal)

Vi startet med 3-5-2, og spillet bedret seg etter at laget gikk tilbake til 4-2-3-1, og vi kom til flere brukbare muligheter frem mot pause. Nærmest var Zabi som fikk heade fra kloss hold, men Vaulens keeper klarte med en feberredning å skyve ballen ut til en corner.

Etter pause kom vi best i gang og reduserte fem minutter ut i omgangen på en stikker fra Amir til Vetle som sistnevnte satte pent helt nede ved stolperota, men Vaulen svarte umiddelbart, noe som endte med at vi satte ballen i eget mål.

Etter dette skjedde det lite, Vaulen hadde et skudd i tverrliggeren og et skudd som Marius fikk slått unna, mens Broddi sendte avgårde et skudd som strøk på utsiden av stolpen. Positivt innhopp av Torben Nysted og Jan Erik Jakobsen.

Ny kamp allerede tirsdag 15. mai når Varhaug kommer på besøk. Kampstart 18.00.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift