Madla - Ålgård 5-1 (1-1)

Ålgård spilte en god omgang mot 3. divisjonslaget Madla fredag, men det raknet etter pause og vi tapte til slutt hele 5-1.

Madla åpnet med en sjanse allerede etter to minutter, men Marius fikk kastet seg og slått ballen unna. Totalt sett var første omgang god, Ålgård var helt på høyde med 3. divisjonslaget. Selv om hjemmelaget også fikk kampens andre sjanse halvveis ut i omgangen, var det Ålgård som fikk cornere, utfordret Madlas forsvar med Benjamin Ravndal som midtstopper og tettet godt igjen bak. 

  Madla - Ålgård   

5-1

(1-1)

ISS stadion, 40 tilskuere

Marius Halvorsen (k)

Markus Sælevik, Einar Øvstebø, Ilijaz Krantic, Vikar Valsson 

Zabi Habibullah , Klaus Merkesdal, Amir Habibi, Halldor Broddi Thorsteinsson 

Vetle Birkedal, Henrik Kommedal 

Innbyttere: Oliver Sælevik (56. min for Habibi), Torben Nysted (70. min for Merkesdal), Samir Habibi (72. min for Kommedal), Gisle Skjæveland (85. min for Øvstebø)

Ilijaz forsøkte seg på et frispark fra 20 meter fem minutter før pause, men skuddet ble for enkelt, og keeper plukket enkelt. Bare minutter senere ble Henrik spilt gjennom, han rundet av keeper, og selv om to Madla-forsvarere kom seg på rett side, satte han ballen nådeløst i mål.

Jubelen varte omtrent den tiden det tar å ta avspark og løpe fra midtbanen til sekstenmeteren. Madla utlignet kontant med et skudd via stolpen.

Etter pause ble det etter hvert tydeligere hvorfor Madla herjet i fjorårets 3. divisjon, og vi var ikke i stand til å demme opp angrepene som kom fra kantene. Et kvarter ut i omgangen løp Madla inn fra sin venstrekant, slo et hardt og pressist innlegg som bare ble styrt inn bake Marius fra kloss hold. Dette gjentok seg ti minutter senere, men fra motsatt kant.

Med fem minutter igjen så ikke dette så stygt ut, men Madla økte to ganger på lignende vis, den siste i kampens siste spilleminutt. 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift