Marius - Viking 2 0-3

Divisjonsforskjellen ble tydelig da Viking 2 rundspilte oss etter alle kunstens regler i Randaberg arena fredag kveld.

Det har blitt skrevet og diskutert mye om nivåforskjellen mellom 3. og 4. divisjon, bl.a. på Facebook-gruppen Lokalfotballen Rogaland. 3. divisjon har blitt langt tøffere, og det hjelper ikke at hele fire lag fra hver pulje rykker ned til 4. divisjon. Dette gjør at lag som rykker opp får det tøft. Hvor stor forskjellen er, fikk vi muligens en pekepinn på i Randaberg arena fredag.

    Ålgård - Viking 2   

0-3

(0-1)

Randaberg arena, 50 tilskuere

Marius Halvorsen (k)

Markus Sælevik, Einar Øvstebø, Gisle Skjæveland, Vikar Valsson 

Amir Habibi, Sven Næsse, Sindre Abrahamsen Karlsen 

Zabi Habibullah, Ezekiel Bala, Henrik Kommedal 

Innbyttere: Vetle Birkedal (45. min for Karlsen), Dragan Pajic (60. min for A. Habibi), Samir Habibi (72. min for Kommedal)

Viking 2 havnet i fjor på 6. plass i 3. divisjon og hadde med det god margin ned til streken, plasseringsmessig sett om ikke poengmessig. Divisjonsforskjellen mellom Viking 2 og Ålgård var tydelig.

Viking kjørte kampen fra start til mål, ballen gikk fortere og mer presist, og mens vi i løpet av kampen hadde to cornere og et frispark som ble skutt over mål, skapte Viking sjanser på løpende bånd. Pasningene gikk raskere, og vi hang ikke med på markeringene. Det var kun solid keeperspill fra Marius i mål som forhindret stortap. Et par av redninger vil jeg betegne som direkte klasseredninger, som da Viking fikk skyte knallhardt fra fem meter på et innlegg hvor Marius kaster seg og slår ballen unna. Jeg husker heller ikke at han ga noen returer.

Neste fredag spiller Ålgård borte mot Klepp. Det er nok en bedre pekepinn enn Viking 2 på hvordan vi står i forhold til nivået vi skal spille på i år.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift