Agenda styremøte 12.12.2018

Her finner du agenda for styremøtet som skal avholdes 12.desember.

Trekning Julekalender 2018

Gevinstene/gavekort kan hentes på Ålgård Stadion alle ukedager mellom 08:00-16:00, eller etter avtale.

Årets kuleste julegave ?

Idrettsgalla 2019 arrangeres i DNB Arena 5. januar 2019. Det er ikke hver dag man har mulighet til å oppleve et arrangement som dette i Stavangerregionen, så her er det bare å trå til!

Fritidsveiledere i Gjesdal kommune

Gjesdal kommune har en målsetting om at alle barn og unge skal få delta på minst en fritidsaktivitet.

Alf Nilsen er tildelt Frivilligprisen 2018

Det ble i dag klart at vår egen Alf Nilsen er tildelt Gjesdal Kommune sin frivilligpris for 2018. Dette er så veldig fortjent og klubben gratulerer !!

Dobbelsignering som lover bra

Det er med stor iver og glede at Ålgård FK kan meddele at Martin Juul og Markus Vik vender tilbake til klubben etter spill i Sandnes Ulf.

Klepp - ÅLGÅRD i dag klokka 15:00

I dag spiller vårt A-lag herrer sin siste kamp for sesongen. Klepp Stadion klokka 15:00

Tidenes første seriekamp i november endte med seier

Klepp tok ledelsen i det ufyselige været på Jæren, men scoringer av Einar Øvstebø og Sindre Abrahamsen Karlsen sørget for at vi ender på 6. plass og er klar for NM-kvalifisering i 2019!

Besøk våre lagsider