Trekning Julekalender 2019

Tapsrekka fortsatte

Ålgård avsluttet sesongen med 0-1 mot Nærbø i en svak kamp, og gjestene unngikk dermed nedrykk fra 4. divisjon.

Siste kamp for sesongen

Det lakker og lir mot vinter og fredag er det duket for siste kamp for vårt A-lag. Et Nærbø med et særdeles stort behov for 3 poeng kommer på besøk. Kampstart klokka 19.00

Nytt tap for Ålgård

Arne-Amar Kotlica sendte oss i ledelsen tidlig i første omgang, men derfra og ut, handlet det om å begrense tapet for et ungt Ålgård-lag mot langt mer rutinerte Sola 2.

Tap for Frøyland

Ålgård gjorde en god kamp mot Frøyland, men fem minutter i begynnelsen av andre omgang avgjorde kampen.

Varhaug - Ålgård 3-1

Zabi Habibullah tente nytt håp ti minutter før slutt da han reduserte til 2-1, men Varhaug punkterte kampen få minutter senere og vant 3-1.

Ålgård FK jakter flere Jenter/Damer

Er du 2005 modell eller eldre, ja da ønsker ÅFK deg med på laget

Ålgård - Haugesund 2 1-2 (0-0)

Ålgård tok en sen ledelse mot Haugesund 2 ved Henrik Kommedal, men gjestene snudde kampen umiddelbart og vant 2-1.

2-2 for femte gang i år

Ålgård ledet 2-0 etter scoringer av Arne-Amar Kotlica og Vetle Birkedal, men vertenes presset gjennom hele andre omgang og fikk to scoringer på tampen.

Bortekamp mot Klepp

Fredag 4.oktober er det endelig A-kamp igjen. Turen går til Klepp og et godt gammelt lokaloppgjør står for tur. Håper at mange av våre tilhengere tar turen og støtter våre unge gutter i jakten på nye 3 poeng. Kampstart klokka 19:00

Besøk våre lagsider

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS: