Ålgård FK

Kampvert Barnefotball

Kampverter Barnefotball

I forbindelse med gjennomføring av barnefotballkamper på onsdagene i Ålgård Fotball Klubb, så følger klubben retningslinjene fra NFF. Det betyr at det skal være ansvarlig kampverter til stede i tidsrommet hvor kampene avvikles.

Kampene avvikles i to omganger med start hhv kl. 17.00 og 18.00. Kampverten skal være til stede ca. 30 min før første kamp og bli igjen til 15 min etter siste kamp.

Oppgavene består i grove trekk å være ÅFK sin synlige representant under avviklingen av barnefotballkampene og at de avvikles etter NFF sine Fair Play prinsipper. Oppgavene er i korte trekk (se rollebeskrivelse for utførlig beskrivelse):

• Bortelag ønskes velkommen og anvises til deres bane. Dagens kampfordeling ses på tavlen ved utgang til hovedbanen (ta bilde på mobilen når du ankommer, slik du enkelt kan guide lagene til rett bane)
  • Parkeringsforhold: Se etter at det ikke parkeres langs Åfaret.
  • Sammen med de respektive ÅFK-trenere oppfordre tilskuere til at plassere seg på motsatt side av lagets trenere.
  • Evt. bistå i organisere Fair Play-hilsen før kamp
  • Prate med klubbdommerne i pausen
  • Oppfordre til positivitet fra trenere/lagledere og foreldre, både mot spillere og dommer.
  • Ellers være synlig tilstede og strejfe rundt mellom banene under kampene, og vise til hvor kiosk, toaletter etc. finnes.

Kampverten bærer vest under oppdraget. Vest til kampvert henger på klesstativ ved heisen i 1 etasjen (nede)

Er du forhindret i å delta så må du prøve å skaffe en erstatter. Alternativt må du kontakte Fair Play ansvarlig.

Nedenstående liste er basert på avtalt oppsett vedtatt i Barnestyret.

Sommerferie

Høstferie