Aktivitetsplan Februar 2016

Her er oversikten over månedens aktiviteter

Treningsoppstart A-lag 2016

Tirsdag 1.desember starter a-laget opp igjen med sine treninger foran en spennende 2016 sesong med mange lokal oppgjør i vente. Treningen er på Nye Ålgård Stadion kl 1830

Treningsoppstart A-lag 2016

Tre seire på rad!

Strålende spill i første omgang, og krig i andre omgang, gjorde at kampen ble vunnet og tre poeng tatt med hjem til Ålgård.

Høst + fotball = ÅFK

Høstsesongen er i gang, lørdag kl. 15.00 spiller Ålgård mot Brann 2 på Brann stadion.

Formlaget vant igjen

Ålgård fortsatte den positive trenden, stod kampen ut og vant 3-1 over Vidar lørdag.

Ålgård - Vidar

Lørdag kl. 16.00 tar Ålgård imot Vidar på Ålgård stadion.

Arna-Bjørnar - Ålgård

Lørdag kl. 16.00 er det duket for ny kamp i Bergen, denne gang mot Arna-Bjørnar.

Godt Ålgård-spill mot Åsane

Det ble uavgjort mot Åsane lørdag, men det var likevel ingen kjedelig kamp.

Åsane - Ålgård

Ferien er slutt i 2. divisjon avdeling 3 og vi reiser til Bergen for å møte Åsane på lørdag. Kampen starter kl. 16.00.

Besøk våre lagsider