Ålgård - Klepp 2-2

Ålgård tok ledelsen to ganger ved Vetle Birkedal og Amir Habibi, men Klepp slo tilbake og var nærmest seieren i Myrhålå onsdag kveld.

Ålgård gikk friskere til verks enn sist mot Lura, og fikk en corner etter få minutter som ikke ga resultat. Langt bedre gikk det etter ni minutter da Vetle løp fra Klepps forsvar og plasserte skuddet via stolpen og i mål.

Ålgård - Klepp

Ålgård stadion, 227 tilskuere

Vikar Valsson , Martin Eidsaa, Markus Sælevik, Halldor Thorsteinsson

Klaus Merkesdal, Amir Habibi

Oliver Henneberg Bech, Henrik Kommedal , Oliver Sælevik

Vetle Birkedal

Innbyttere: Elias Årsvoll (67. min for Valsson), Torben Nysted (75. min for O.Sælevik), Vikar Valsson (86. min for Merkesdal)

Kampen hardnet til, dommer delte ut tre gule lag, men Ålgård fortsatte å bruke farten og satte Klepp på flere vanskeligheter de første tjue minuttene. Etter dette kom Klepp mer med i kampen, og utlignet ti minutter før pause da vi ikke klarte å klarere skikkelig, Klepp kunne dermed skyte ballen inn nede ved stolperota.

Klepp gikk rett i angrep etter pause, men vår våkne keeper fanget ballen i sikkert grep. Istedet fikk vi straffe etter fem minutter. Keeper gikk rett vei, men Amir plasserte ballen for hardt og for langt til sida til at keeper kunne få ballen unna.

Gjestene slo tilbake halvveis i omgangen da Kyvik ladet kanonen og skjøt knallhardt rett under tverrliggeren. Etter dette kjørte Klepp kampen og var nær scoring ved flere anledninger. På overtid kommer Klepp alene med en halvskadet Marius, men han biter tennene sammen, går i møte på samme måte som Peter Schmeichel var kjent for i 90-årene, og slår ballen unna.

Dermed endte kampen uavgjort, og med tanke på hvordan utviklet etter pause, er jeg fornøyd med ett poeng. Nå tar A-laget ferie, og neste kamp er nå først 13. august, hjemme mot Nærbø.