Et steg tilbake

To steg frem, ett tilbake, er det noe som heter, og etter to gode kamper tok vi et steg tilbake mot Lura torsdag kveld.

Lura var best før pause, og hadde flere store sjanser ved tidligere ÅFKer Espen Nygaard, men skuddene gikk heldigvis for oss over. Nærmest var de på en corner etter 13 minutter da Broddi reddet en heading på streken. Vi klarte aldri å sette noe særlig press på Lura, stort sett ble det slått langt fra eget forsvar mot Henrik som ble nokså alene på topp.

Lura - Ålgård

Lura stadion, 75 tilskuere

Vikar Valsson, Einar Øvstebø, Markus Sælevik, Halldor Thorsteinsson

Klaus Merkesdal Sindre A. Karlsen

Oliver Henneberg Bech, Amir Habibi, Vetle Birkedal

Henrik Kommedal

Innbyttere: Oliver Sælevik (70. min for Habibi), Amir Habibi (82. min for Valsson)

Vi kom bedre med etter pause og fikk løftet spillet inn på deres banehalvdel, men uten at vi klarte å skape de store sjansene. Istedet ødela to situasjoner midtveis i omgangen kampen for vår del. Lura fikk (bokstavlig talt) et frispark på 17 meters hold. Dette skjøt de knallhardt i muren, og vi er for sene med å komme på returen. Lura klarte dermed å komme først på ballen og skjøt den hardt i mål.

Kun tre minutter stod det derimot 2-0. Det så ut som Marius forsøkte å skjerme et skudd utenfor stolpen. Problemet var at ballen ikke gikk ut, men traff stolpen, returen ble satt kontant i mål av Lura.

Først mot slutten klarte vi igjen å sette press på Lura, men keeper holdt et hardt skudd i fast grep, og dermed ebbet kampen ut med tap.

Vi har hatt fremgang i den senere tid, og selv om vi her fikk en nedtur, er det på onsdag en ny mulighet for å fortsette fremgangen. Dette er siste kamp før ferien. Kampen spilles mot Klepp på Ålgård stadion kl. 19.00.