Ålgård - Frøyland 0-4

Frøyland gikk rett i strupen på oss fra start, opprettholdt trøkket gjennom store deler av kampen, og vant 4-0.

Frøyland åpnet med trøkk fra start, og tok til slutt ledelsen på en av flere cornere da ballen ble slått hardt inn i feltet og headet i eget mål. Frøyland hadde et jevnt høyt trøkk, og etter 32 minutter økte gjestene ved Aslak Ravndal som headet inn 0-2, noe som også ble pauseresultatet. Omgangen var preget av mange cornere (2-11).

​   Ålgård - Frøyland

Ålgård stadion, 110 tilskuere

Vikar Valsson, Einar Øvstebø, Martin Eidsaa, Halldor Thorsteinsson

Zabi Habibullah, Amir Habibi, Markus Sælevik , Oliver Henneberg Bech

Vetle André Birkedal , Henrik Kommedal

Innbyttere: Marius Medalen (46. min for Eidsaa), Christer Bauge Sivertsen (52. min for Habibullah), Mathias Szanto (64. min for Valsson), Oliver Sælevik (75. min for Henneberg Bech), Klaus Merkesdal (85. min for Habibi)

Ålgård åpnet friskt rett etter pause, men klarte ikke å utnytte mulighetene, og mot slutten av kampen punkterte Frøyland kampen i løpet av tre minutter hvor de først kontret inn en scoring etter at vi har corner, før de legger på til 4-0 med et skudd fra 20 meter.