Folketoget 17. mai

Vi i Ålgård Fotballklubb ønsker å vise godt igjen i folketoget 17. mai, både langs løypa og oppe på Idrettsanlegget. Alle lag oppfordres til å ta på seg klubbklær (drakter) og stille i Folketoget!

Oppstilling vil være kl.15.45 ved Gjesdal ungdomsskole, her organiserer Ålgård turnforening oppstillingen. Hvor laget deres skal stille vil være merket med lagets navn.

Toget går fra Gjesdal ungdomsskole, ned ved svømmehallen, forbi Solåsheimen opp Solåsveien. Går inn ved Solås skole og avsluttes på idrettsanlegget. Her blir det avspilling av kongesangen, tale for dagen og nasjonalsang. Leker og aktiviteter vil starte like etter, og avholdes samlet på friidrettsanlegget.