Tapte på Bogafjell

En sjansefattig kamp endte på verst mulig måte: Bogafjell fikk straffe og scoret på overtid.

Det første kvarteret av kampen var bra, Ålgård presset Bogafjell tilbake på banen, men utnyttet aldri det spillemessige overtaket. Ålgård skapte ikke en eneste målsjanse gjennom hele første omgang, og kampens eneste sjanse før pause stod vertene for.

​   Bogafjell - Ålgård

Bogafjell, 90 tilskuere

Vikar Valsson, Einar Øvstebø, Martin Eidsaa, Markus Sælevik

Oliver Henneberg Bech, Amir Habibi, Sven Næsse, Zabi Habibullah

Vetle André Birkedal, Klaus Merkesdal

Innbyttere: Halldor Broddi Thorsteinsson (46. min for Habibullah), Christer Bauge Sivertsen (46. min for Merkesdal), Mathias Szanto (70. min for Valsson), Mitar Tomasevic (81. min for Næsse)

Kampen livnet til rett etter pause, Bogafjell gikk rett i angrep fra avspark, uten at dette resulterte i scoringer. Vår største sjanse kom fem minutter før slutt, men endte i skudd rett på Bogafjells keeper.

Istedet skjer det verst tenkelig flere minutter på overtid. Bogafjell presser, vi prøver desperat å rydde unna, og det hele ender i noe som så ut til å være et billig straffespark. Den setter hjemmelaget knallhardt i mål.

Totalt sett en svært svak kamp av Ålgård som nå må riste dette av seg så fort som mulig, for nå venter to hjemmekamper på rad mot Vaulen og Varhaug.