Ålgård er ute av cupen

Ålgård tapte 1-3 for Vardeneset i cupen i et ufyselig snøvær, men laget viste takter etter pause som lover godt for serien.

Vardeneset gikk rett i angrep, vi klarte ikke å rydde unna, og til slutt kunne gjestene hamre inn 1-0 allerede etter 33 sekunder. Etter et kvarter øket Vardeneset da de løp gjennom på høyresida og sendte ballen forbi Marius.

Ålgård - Vardeneset

Ålgård stadion, 111 tilskuere

Vikar Valsson, Einar Øvstebø, Ilijaz Krantic, Mathias Szanto

Zabi Habibullah, Markus Sælevik, Sindre Abrahamsen Karlsen, Henrik Kommedal

Vetle Birkedal, Amir Habibi

Innbyttere: Christer Sivertsen (76. min for Habibullah)

Ålgård kom bedre med etter hvert og hadde flere brukbare muligheter, særlig etter godt og oppoffrende spill av Vetle på topp.

Etter pause kom vi langt mer med, og i perioder kjørte kampen, men Vardeneset øket til 3-0 fullstendig mot spillets gang. Reduseringen kom ti minutter før slutt på straffe som Amir satte kontant i nettet.

Ålgård leverte godt offensivt, men igjen blir det for enkle baklengsmål. Totalt sett lover de siste kampene godt for serien som starter torsdag etter påske på Loen.