Ny daglig leder i Ålgård FK

Terje Tjetland er midlertidig ansatt som daglig leder i Ålgård FK. Terje har sin første dag i ÅFK i dag 12 februar. Terje har lang fartstid i ÅFK og har hatt verv av forskjellig art i klubben. I tillegg til at Terje har vært aktiv som spiller så har han også vært oppmann for A-laget i mange år, vært sportslig leder samt vært trener for klubbens A-lags keepere. Terje har de siste 20 årene jobbet som IT konsulent og leder i Lyse og Tieto. Terje har også hatt ansvar for planlegging og gjennomføring av Blink Classics. Styre i ÅFK er svært tilfreds med å få på plass Terje. Terje kjenner klubben fra før, noe som vil hjelpe han til å bekle rollen som daglig leder. Det sittende styret vil gjennom å få på plass Terje gi det nye styret mulighet til å utforme en permanent løsning for drift av ÅFK i fremtiden. Terje håper og satser på at han vil være del av den permanente løsningen for ÅFK.