Ålgård fotballklubb søker etter engasjerte hovedtrenere til neste års gutter 14 og 15.

Ålgård fotballklubb er en av de største klubbene i Rogaland, basert på antall medlemmer. I år ble vi og sertifisert som kvaltitsklubb, noe vi er veldig stolte av. Ålgård fk har en tydelig sportsplan og klubbhåndbok, slik at alle klubbens trenerer driver sine lag etter samme filosofi.

Ålgård fotballklubb er en av de største klubbene i Rogaland, basert på antall medlemmer. I år ble vi og sertifisert som kvaltitsklubb, noe vi er veldig stolte av. Ålgård fk har en tydeligsportsplan og klubbhåndbok, slik at alle klubbens trenerer driver sine lag etter samme filosofi.

Arbeidsoppgaver:

• Trene og lede entusiastiske og treningsvillige ungdommer.
  • Sørge for å se alle spillere, og få frem det beste i hver enkel spiller.

Kvalifikasjoner:

• Ha fullført grasrotkurset, eller fullføre det i løpet av 2018.
  • Ha et brennende engasjement for ungdom og fotball.
  • Må levere politiattest.

Vi tilbyr:

• God oppfølging fra treneransvarlig.
  • Lønn.
  • Muligheten til å påvirke klubbens retning via deltakelse i sportslig utvalg.
  • Godt trenermiljø og flotte fasiliteter og rammer.

For mer informasjon, kontakt sportslig leder Frank Szanto: frank.szanto@ikm.no tlf 47253371.