Ålgård - Austrått 1-3 (0-1)

Amir Habibi scoret fra 30 meter, men da hadde allerede gjestene fra Austrått scoret tre ganger og i praksis avgjort kampen.

Austrått viste tidlig tendenser da de allerede etter noen minuitter hadde en stor sjanse hvor Kenneth måtte ut i full strekk for å få tak i ballen. Vi overtok mer utover i omgangen, men uten at vi klarte å skape de store sjansene. Austrått var skumle ved et par anledninger, og etter 35 minutter tok de ledelsen på det som så ut som en soleklar offside, men spillet fikk gå videre, og Austrått headet ballen i mål.

Ålgård - Austrått

Ålgård stadion, 100 tilskuere

Kenneth Espedal

Vikar Valsson, Benjamin Ravndal, Alexander Viland, Halldor Broddi Thorsteinsson

Sven Næsse, Daniel Eide Hansen, Zabi Habibullah

Henrik Kommedal, Espen Nygaard, Aslak Ravndal

Innbyttere: Gunnar Valsson (55. min for Eide Hansen), Ezekiel Bala (61. min for Kommedal), Jonas Vølstad Fjeldsbø (61. min for Habibullah), Amir Habibi  (74. min for Nygaard)

Etter pause gjorde vi flere defensive feil, og Austrått kunne først løpe gjennom og score 2-0, før de øket til 3-0 etter et kvarter da de utnyttet ubesluttsomhet på en corner.

Ålgård våknet skikkelig de siste ti minuttene. Først ladet Habibi kanonen og skjøt knallhardt i mål fra 30 meter. Etter dette presset Ålgård og fikk et frispark fra 20 meter som Jonas skjøt nede ved stolperota, men gjestenes keeper kastet seg og fikk slått ballen unna.

Presset førte imidlertid ikke til flere scoringer, og dermed endte sesongens siste kamp med 1-3.