Pressemelding

Ny trenerutvikler og A-lagstrener på plass i Ålgård Fotball Klubb Ålgård fotballklubb har valgt å ansette Bo Andersen som klubbens ny trener/spillerutvikler og A-lagstrener fra 1. januar 2018.

«Ansettelsen av Bo er et viktig steg videre for oss i den generelle sportslige og økonomiske satsning på trener- og spillerutvikling i klubben, slik vi startet på for ca. et år siden» sier styreleder Arnt-Erik Rørnes.

Ansettelsen betyr dermed også at klubben ikke velger å forlenge kontrakten til den nåværende A-lagstrenerduo Andreas Ravndal og Jonas Fjeldsbø. «Andreas og Jonas har gjort en kjempejobb for klubben under særdeles vanskelige kår. Det står stor respekt av, hva de har fått til på kort tid. Uten Andreas og Jonas sin innsats gjennom sesongen, så hadde vi ikke hatt noe A-lag i klubben» fortsetter Rørnes. «Det kan kanskje derfor virke litt rart, at de ikke får fortsette. Men klubben har valgt en totalløsning med Bo til gavn for hele klubben. Vi er særdeles tilfredse med den totale løsning for ÅFK, og ser frem til at hele klubben får et skikkelig løft i tiden fremover», avslutter styrelederen.

Andreas Ravndal og Jonas Fjeldsbø ble orientert på et møte i klubben torsdag kveld. Selve spillertroppen har også fått informasjonen men vil bli ytterligere informert over helgen.

I tillegg til de primære oppgaver som Trenerutvikler og A-lagstrener vil Bo Andersen også bli overordnet ansvarlig for klubbens Fotball Fritids Ordning. Bo Andersen kommer nettopp fra en fulltids stilling i Vaulen FFO med ca. 100 unger fordelt på FFO aktiviteter over ukens fem hverdager. Bo Andersen har UEFA A-lisens som trener og har spillererfaring fra øverste nivå i både innland og utland samt trenererfaring fra SIF og Vaulen. Bo Andersen begynner formelt sett i stillingen 1. januar 2018.

Kontaktinformasjon: Arnt-Erik Rørnes, Styreleder, mobil: 916 06 259