0-2 for Kvednaland

Det ble 0-2 for Frøyland fredag kveld.

Ålgård hadde en del halvsjanser før pause, men Frøyland var dødelig effektive og scoret på sine to første muligheter. Første mulighet kom på et langskudd som Kenneth slippe ut til corner. Corneren ble slått kort mot første stolpe, ballen ble lagt tilbake, og Tommy Tønnesen løftet ballen over keeper og i mål fra nesten død vinkel.

Ålgård - Frøyland

Ålgård stadion, 120 tilskuere

Kenneth Espedal

Vikar Valsson, Alexander Viland Benjamin Ravndal, Halldor Broddi Thorsteinsson

Sven Næsse, Daniel Eide Hansen, Sindre A. Karlsen

Zabi Habibullah, Espen Nygaard, Ezekiel Bala (k)

Innbyttere: Amir Habibi (45. min for Karlsen), Henrik Kommedal (67. min for Habibullah), Zabi Habibullah (76. min for Valsson)

Etter halvtimen var gjestene frempå igjen, denne gang på et langt innlegg fra venstrekanten. Foran mål dukket Vagle opp og skjøt ballen kontant inn bak Kenneth.

Ålgård hadde ballen mye etter pause, men kom sjelden til de store sjansene. Halvveis ut i andre omgang fikk vi vår største sjanse da Nygaard fikk avslutte fra ti meters hold, men Bakken i Frøyland-målet fikk kastet seg og blokkert skuddet. Returen landet hos Bala som skjøt knallhardt like utenfor stolpen.

Vi var også nær et par ganger i sluttminuttene da Nygaard først testet skuddfoten, men ballen gikk like til side for krysset. Like etter spilte han vegg med en Frøyland-spiller(!) før han skjøt knallhardt i stolpen.

Et flatterende resultat, Frøyland var på ingen måte bedre enn oss, men de var ekstremt effektive og fikk dermed med seg alle poengene. Neste fredag venter ny motstand fra Jæren, borte mot Varhaug.