Tre poeng mot Varhaug

Ålgård vant komfortabelt 3-0 mot Varhaug torsdag kveld etter scoringer av Aslak Ravndal, Alexander Viland og Sven Næsse.

Ålgård startet godt, og Henrik viste seg tidlig frem mot Varhaugs høreback som måtte ta tak i trøya i forsøket på å bremse ham. Like etterpå la han et strøkent innlegg i lufta til Sven som skjøt knallhardt over fra sju meter. Den første scoringen kom derimot på spektakulært vis. Aslak fikk ballen helt nede ved cornerflagget og slo et innlegg som gikk over keeper og dalte ned og inn i mål.

     Ålgård - Varhaug      

3-0

(2-0)

Ålgård stadion, 198 tilskuere

Kenneth Espedal

Zabi Habibullah, Christer Reinertsen (k), Alexander Viland , Benjamin Ravndal

Ezekiel Bala, Sven Næsse , Christer Eide Hansen

Aslak Ravndal , Espen Nygaard, Henrik Kommedal

Innbyttere: Jonas Vølstad Fjeldsbø (46. min for Bala), Kristofer Atli Bjarnason (54. min for Nygaard), Ilijaz Krantic (64. min for Reinertsen), Dardan Shabi (74. min for Kommedal), Vikar Valsson (77. min for A. Ravndal), Halldor Broddi Thorsteinsson (82. min for Habibullah)

Etter dette slapp vi oss noe nedpå og omtrent ga de flere store sjanser til å utligne, men Varhaug klarte ikke å utnytte gavepakkene. Istedet fikk vi corner etter halvtimen, den ble slått hardt inn foran mål, gikk via et hode til Viland som hamret ballen i mål via en Varhaug-spiller. Etter 2-0 scoringen var vi klart best og hadde flere muligheter til å øke, men stillingen stod seg til pause.

Ålgård økte ledelsen etter 57 minutter da ballen ble slått frem til innbytter Kisko, han fikk vendt, men fikk ikke skikkelig kontroll over ballen. Ballen landet derimot til slutt hos Sven som fikk pirket ballen inn bak gjestenes keeper.

På 3-0 var kampen i realiteten slutt, og Varhaug var aldri i nærheten av å true poengene. De burde riktignok fått et straffe like før slutt, og fikk et av den billige sorten seks minutter på overtid, men selv fra krittmerket klarte ikke jærbuene å overliste Kenneth i Ålgårds mål.

Tre viktige poeng mot et ungt Varhaug-lag, men spillet hos Ålgård var tross dette periodevis et stykke under pari, og vi må heve oss mandag om halvannen uke når Kopervik står på motsatt banehalvdel på Karmøy.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift