Uavgjort mot serielederen

Scoring av Sven Næsse og strålende keeperspill av Kenneth Espedal sikret ett poeng i toppkampen mot Vardeneset fredag kveld.

Vardeneset hadde startet sesongen forrykende og hadde full pott før fredagens kamp på Ålgård stadion. Dermed var de store favoritter, men i første omgang var det lite som tydet på store forskjeller lagene i mellom.

Ålgård - Vardeneset

Ålgård stadion, 247 tilskuere

Kenneth Espedal

Vikar Valsson , Christer Reinertsen (k) , Alexander Viland, Ilijaz Krantic

Ezekiel Bala, Sven Næsse , Christer Eide Hansen

Aslak Ravndal, Kristofer Atli Bjarnason, Zabi Habibullah

Innbyttere: Benjamin Stokholm Ravndal (29. min for Valsson), Henrik Kommedal (56. min for Bjarnason), Jonas Vølstad Fjeldsbø (62. min for Habibullah), Espen Nygård (79. min for A. Ravndal)

Ålgård hadde en god mulighet allerede før det var gått ett minutt da VBK rotet det til i eget forsvar, skuddet til Kisko var godt, men keeper var fullt på høyde av situasjonen og fikk kastet seg og blokkert skuddet.

Etter dette jevnet kampen seg ut, VBK hadde et par halvsjanser, mens vi fikk testet skuddfoten ved et par anledninger da det nærmet seg pause. VBK satte inn et trykk på overtid og fikk et frispark og  to cornere på rad, men tre meget gode redninger av Kenneth i mål gjorde at nullen holdt seg til pause.

Gjestene fikk et trykk utover i andre omgang, men Kenneth hadde flere gode redninger, Viland reddet på streken, men det var vi som tok ledelsen etter massivt trykk ti minutter før slutt. Sven fikk til slutt pirket ballen i mål.

Men Adam var ikke lenge hos Eva (sitat Odd Magne), og VBK fikk straffe like etterpå. Den var av det knallharde slaget og utagbart for Kenneth. Vi jaget ny scoring i sluttminuttene, men kampen endte med poengdeling.