Vel gjennomført trenerkurs i uke 12

I løpet av fire dager i siste uke var 11 trenere på skolebenken på Delkurs 3 og 4 i Grasrottreneren.

Kurset besto av 2 teoridager og 2 praktiske dager, og ble instruert av Geir Herrem.

Delkurs 3 og 4 har ungdomstrinnene som målgruppe, og derfor var også G 15 og G 13 utvalgt som treningsobjekter i løpet av kurset.

Kurset ble avsluttet lørdag med instruksjonsøkter av alle deltakere samt en keepermodul gjennomført av Stian Rosseland, keepertrener i Bryne.

En stor takk til alle spillere og trenere fra G15 og G 13 som hjalp til underveis. Det var mye skryt fra instruktørene av både treningsobjekter og av våre fasiliteter.

Takk til instruktørene for vel gjennomført kurs.

Også en stor takk til alle 11 kursdeltakere som var:

Skjalg Lima (G14), Kevin Sherrock (G15),  Frode Jåsund (G12), Erik Hovelsrud (G9), Jan Ove Auestad (G9), Halvor Tveit (G9), Thomas Byberg (G8), Cato Brattås (G7), Eivind Frafjord (C-laget), Patrik Walgren (Tasta IL) og Kim Cassim (uten lag pt.)

Til høsten vil Delkurs 1 og 2 bli satt opp i ÅFK  – følg med på hjemmesiden og Facebook.