Ute av cupen etter 1-5 mot Randaberg

Kisko scoret i comebacket for Ålgård, men altfor enkle mål bakover gjorde at resultatet ble stygt på Randaberg.

Ålgård kom bakpå mot Randaberg før pause, og hjemmelaget var svært effektive da de scoret to ganger på tre sjansene de fikk. I tillegg scoret de på en klar offside. Samtidig skapte vi ikke all verden, men på overtid forserte Henrik ned venstrekanten, rundet backen og slo presist inn til Kisko som satte ballen kontant inn bak Randabergs keeper.

Randaberg - Ålgård

Randaberg kunstgress 50 tilskuere

Kenneth Espedal

Zabi Habibullah, Christer Reinertsen (k) , Christer Sivertsen, Benjamin Ravndal

Ezekiel Bala, Sven Næsse, Christer Eide Hansen, Henrik Kommedal

Kristofer Atli Bjarnason , Aslak Ravndal

Innbyttere: Alexander Viland (45. min for Sivertsen), Dardan Shabi (60. min for Bjarnason), Gunnar Valsson (75. min for Eide Hansen)

Etter fem minutter av andre omgang økte Randaberg på en corner, og da ytterligere en baklengs kom kort tid etterpå etter at hjemmelaget enkelt spilte seg gjennom, var i realiteten kampen slutt. Randaberg var nær å øke da de skjøt i stolpekrysset, mens vi fikk vår andre sjanse i kampen da Aslak headet et frispark fra Gunnar over mål.

Serien begynner torsdag når Skjold kommer til Ålgård stadion. Kampen begynner 19.00.