Cupkamp mot Randaberg

Fredag starter årets sesong med 1. kvalifiseringsrunde i NM borte mot Randaberg.

Fem ganger tidligere har vi møtt Randaberg i cupen, og gått videre tre ganger. Sist kamp er også den eneste som er spilt på Randaberg, i 2010. Begge dagens trenere deltok i oppgjøret, og det var også Andreas Ravndal som ga oss ledelsen rett etter pause. Av dagens spillere ble Gunnar Valsson byttet inn, mens Aslak Ravndal også var på benken.

Følgende ble skrevet i etterkant av kampen i 2010:

"Jevn åpning der vi tok mer og mer over og styrte med trygt og godt spill, tidvis fin possession. Snytt for klar straffe, men slet ellers med Å skape de store sjansene.

Hjemmelaget kriget oss med hjelp av vinden litt ut av stilen, men vi tok ledelsen etter ny fin scoring av Andy. Ledelsen holdt i 25 sekunder og vi fikk en psykisk knekk. Seiersmålet kom etter langt framspill og helhjerta jobbing, en enkel og effektiv oppskrift - vi maktet aldri å svare tross en del halvsjanser."

Fredagens kamp går på Randaberg kunstgress, og vi oppdaterer på Twitter.