Trenerkurs våren 2017

Trenerkurs i ÅFK 2017

ÅFK har inngått avtale med NFF Rogaland om avvikling av NFF trenerkurs her på Ålgård.

Alle kurs er gratis for trenere i ÅFK og vil finne sted på klubbhuset. Dette er derfor en unik mulighet for å tilegne seg formell trenerkompetanse i lokale rammer sammen med kolleger i ÅFK.

Først vil vi kjøre en ny runde med Barnefotballkvelden og Ungdomsfotballkvelden. Disse kurs er enkle og tar seg for de grunnleggende prinsipper i hhv barnefotballen og ungdomsfotballen. ÅFK anbefaler at alle trenere som et minimum har et av disse kurs tilpasset aldersgruppen man er trener for.

I tillegg er vi stolte av å kunne arrangere hele Grasrottreneren (tidligere C-lisens) i løpet av 2017. Grasrottreneren består av fire delkurs som i sum gir en samlet trenerlisens i regi av NFF. Hvis du som trener har lyst til en mer grunnleggende kursing og har planer om å være trener over flere år, så anbefales hele Grassrottreneren.

Først ut er delkurs 3 og 4  i kombinasjon og som gjennomføres komprimert på fire dager i samme uke!

Delkurs 3 og 4 er rettet mot 11 åringer og oppover.

Delkurs 1 og 2 som er rettet mot 6-10 åringer, vil bli satt opp i løpet av høsten.

Alle ovenstående kurs i er i tråd med kravene i Kvalitetsklubb, som ÅFK i løpet av våren skal sertifiseres etter.

Påmelding: Bindende påmelding til Margun Cassim på margun.cassim@algard-fk.no innen 1. mars

Konkret ser kursaktivitetene slik ut for  våren 2017:

Barnefotballkvelden

Tirsdag 7.mars  kl. 18.00 – 21.00

Innhold:

• å skape forståelse for hvilke verdier som ligger til grunn for barnefotballen i vår klubb
  • å vite hvilke virkemidler som kan benyttes for å gjennomføre disse verdiene i praksis
  • å skape en forståelse for det gjensidige samspillet mellom klubb – lagleder – trener – spiller
  • å få demonstrert god fotballaktivitet på ulikt nivå i barnefotballen.

Målgruppe:

ÅFK ønsker at alle trenere involvert i barnefotballen som minimum har dette kurs.

Ungdomsfotballkvelden

Tirsdag 14.mars kl. 18.00 – 20.00

Innhold:

Et enkelt grunnleggende kurs hvor sentrale tema for ungdomstrinnet blir diskutert:

• overgang fra barnefotball til ungdomsfotball
  • tilrettelegging i ungdomsfotballen
  • ambisjoner vs. det sosiale

Målgruppe:

ÅFK ønsker at alle trenere involvert i ungdomsfotballen som minimum har dette kurs.

Grasrottreneren delkurs 3 og 4

Tirsdag 21.mars                ca. 17.30 – 21.00,

Torsdag 23.mars              ca. 17.30 – 21.00,

Fredag 24.mars                ca. 17.00 – 20.45

Lørdag 25 mars                 ca. 09.00 – 16.00

Innhold:

Mot ungdom – lengst mulig og Ungdomsfotball – lengst mulig – best mulig inkl. keepertrenerkurs.

Målgruppe:

Er rettet mot trenere fra 11 års trinnet og opp samt trenere som ønsker å ta hele Grasrottrener utdanningen.

Velkommen på kurs i ÅFK!