Ledig stilling

Ledig stilling som trener/spiller-utvikler!

I forbindelse med Ålgård Fotballklubbs forsterkede satsing på barn og ungdom, søker vi etter trener/spiller-utvikler. Vi ser for oss at rette kandidat har erfaring både med barne- og ungdomsfotball. Da arbeidet, i relativt stor grad, vil være å coache trenere vil det være fordelaktig om den som besetter stillingen har pedagogiske evner. Utdanning innen pedagogikk vil selvfølgelig være en fordel, men ingen forutsetning. Personlig egnethet vil bli tillagt stor vekt.

Jobben vil i stor grad være basert på jobb ettermiddag / kveld / helg, ellers vil det være stor grad av frihet i forhold til når tiltakene gjøres. Vi er opptatt av at den som skal inneha denne jobben forholder seg til klubbens sportsplan og de retningslinjer klubben ønsker å følge.

Stillingsbrøk 25 %

Politiattest må forelegges ved ansettelse.

Send en uformell henvendelse til ; post@algard-fk.no dersom du finner dette interessant.

Henvendelsene vil bli vurdert og besvart fortløpende.