Julekalender trekning 2017

Her kan du finne dagens trekning, og tidligere trekninger.

Ålgård fotballklubb søker etter engasjerte hovedtrenere til neste års gutter 14 og 15.

Ålgård fotballklubb er en av de største klubbene i Rogaland, basert på antall medlemmer. I år ble vi og sertifisert som kvaltitsklubb, noe vi er veldig stolte av. Ålgård fk har en tydelig sportsplan og klubbhåndbok, slik at alle klubbens trenerer driver sine lag etter samme filosofi.

Betalingsfrist julekalender er utløpt.

Vi minner om at fristen for betaling av julekalender er gått ut. Hvis du har mistet fakturaen, send mail til margun.cassim@algard-fk.no

Feil i kalenderen

Det står feil dato i kalenderen. Gevinster kan hentes innen utgangen av februar 2018.

Ålgård - Austrått 1-3 (0-1)

Amir Habibi scoret fra 30 meter, men da hadde allerede gjestene fra Austrått scoret tre ganger og i praksis avgjort kampen.

Referat fra møte med a-lag

På bakgrunn av den siste tids hendelse, ser vi i styret oss nødt til å komme med noen kommentarer, på hva som har blitt gjort etter pressemeldingen har blitt lagt ut.

Pressemelding

Ny trenerutvikler og A-lagstrener på plass i Ålgård Fotball Klubb Ålgård fotballklubb har valgt å ansette Bo Andersen som klubbens ny trener/spillerutvikler og A-lagstrener fra 1. januar 2018.

Første tap på Hommersåk siden 1959

Espen Nygaard skapte ny spenning minutter før slutt, men Riska avgjorde kampen minuttet senere og vant 3-1.

Besøk våre lagsider