Ålgård FK

FFO

Fritidsordning Ålgård Fotballklubb

Telenor Fotball fritidsordning (FFO) er et tilbud til alle barn fra 3. – 7. klasse på Ålgård.

ÅFK fotballfritidsordning er i regi av Telenor Xtra som ble etablert av Norges Fotballforbund I 2012.

FFO er opptatt å av at alle skal få oppleve mestringsfølelse uansett alder, nivå og kjønn.

Vi tilpasser øvelsene til alle nivå og deler opp i mindre grupper slik at alle får den oppfølgingen de trenger.

Vi holder til på "Nye Ålgård Stadion".

Vi ønsker å utvide breddesatsingen i klubben. Gjennom kvalitet i barnefotballen vil vi skape både trivsel og utvikling bland de unge. Vi fokuserer på allsidig og varierte fotballrelevante aktiviteter. Målet er å skape bevegelse, glede og gode vaner. I tillegg til den fysiske aktiviteten legger vi vekt på kosthold, god leksehjelp, fair play og trening av sosiale ferdigheter.

Praktisk informasjon:

- FFO sine åpningstider er tilpasset skoleplanen slik at barna kan komme etter skolen slutter.

- Vi tilbyr leksehjelp eller div aktiviteter før lunsj.

- Vi serverer sunt og variert kosthold.

- Fotballøkten gjennomføres med fokus på basisferdigheter med ball i bena.

- FFO dagen avsluttes kl 1630 (mulighet å være igjen til trening kl 17.00).
   Vi har kompetente instruktører og ansatte som sikrer at barn vil få en god opplevelse og utvikle seg både fysisk og sosialt.

Åpningstidene for FFO er Tirsdag og torsdag fra 12.30 til 16:30. (17:00 ved behov)

FFO følger skoleruten. Ved planleggingsdager/helligdager som gjelder skolene, har FFO stengt. FFO har også stengt i påsken og romjulen.

I høstferien tilbys det fotballskole de tre første dagene (mandag, tirsdag, onsdag). Her er det egen påmelding mot en avgift.

Mat og utstyr

Det serveres brødmat og frukt hver dag.  Gi informasjon ved spesielle mat behov.

Alle spillere får bag, t-skjorte, shorts, strømper, bukse og jakke fra Telenor Xtra.

Det er to måneds oppsigelsestid på FFO, som skal varsles på epost lyder.tjetland@algard-fk.no

Faktura sendes til epostadressen bestillingen er registrert med. Husk at utgifer til FFO i likhet med SFO blir trukket av på skatten. http://www.skatteetaten.no/no/Tabeller-og-satser/Foreldrefradrag-for-legitimerte-utgifter-til-pass-og-stell-av-barn/?ssy=2014#formulaDiv

Dagsplan

Vi møter på klubbhuset etter skoleslutt. Vi spiser i Jæderståvå, før barna gjør seg klar for trening 15:00-16:15.  Fravær meldes Lyder Tjetland med sms til mobilnr 99430477, eller mail lyder.tjetland@algard-fk.no (Se kontaktinfo nederst).

FFO er en fin arena for å knytte barn sammen på tvers av skolegrenser. Vi følger Telenor Xtra og NFF sine skoleringsplaner for barn fra 6-12 år. Vi legger mest vekt på fotball men andre aktiviteter kan også forekomme. Klubben legger stor vekt på holdninger og fair play. ÅFK er også med på fellesarrangementer med andre FFO-er i distriktet. Blant annet spiller vi turnering i Randaberg arena. Legger også tilrette for kjekke avslutninger i forhold til sommeravslutning og juleferie.

FFO-ansatte 2016/17:

Lyder Tjetland: Leder FFO (Instruktør)
Linn Bauge Sivertsen/Ida Sagland : Forpleining
Nezir Oran : Instruktør

Antall dager i uken:  Pris pr. måned:

490 kr / mnd

980 kr / mnd

Påmelding:

Fyll ut påmeldingsskjema ( vedlegg)

For mer informasjon om FFO-dagen, betingelser, påmelding og priser sjekk vår lagside:   http://kxweb.no/portal/theme/team/main.do?teamId=20158

Send den til: lyder.tjetland@algard-fk.no